Leksakernas comeback

Jag har just kommit hem från ett biobesök väl värt 90 kronor. Jag har suttit i en röd biofåtölj och skrattat mer eller mindre konstant i 1 timme och 45 minuter. Det är naturligtvis Toy Story 3 jag snackar om. När jag hörde att det kommit en trea suckade jag djupt och beklagade mig över sjaskiga uppföljare som förstör minnena från den första klassikern.

Men det var tills jag såg trailern och hörde Ken upprört utbrista: "Jag är ingen tjejleksak, jag lovar!". Då började jag misstänka att filmen kanske kunde vara rolig ändå. Och den var hysteriskt rolig och faktiskt välgjord. Ett minus är väl kanske bara att det hände alldeles för mycket, mina nerver klarar inte alltid sådant.


Men frågar ni mig...Se den!
Nu ska jag göra kväll med en kopp te och gos med Rockan. Myspys :)


Filmens stjärna!


Back on track

För första gången i mitt liv gillar jag att gå runt och pyssla och städa i lägenheten. Det är helknasigt med tanke på att min lägenhet brukar se ut som något som bombats under en längre tid. Denna nyfunna lust att städa beror på att jag längtat som bara den efter min egna lägenhet.

Visst har det varit mysigt att bo hemma hos mamma och pappa, men jag blir galen av att inte få bestämma allt själv. Därför värdesätter jag min tidigare försummade lägenhet högt. Jag mår mycket bättre när det är städat.

Det är så härligt att vara tillbaka i Pite. Att komma tillbaka till vardagen tillsammans med Rockan. Jag tycker till och med att det ska bli underbart att börja skolan. Inte bara för att klassen är störtskön, utan för att jag vill plugga. Jag vill göra något meningsfullt, utvecklas.

Jag har tagit lite bilder för att visa exakt hur väl jag och Rockan har anpassat oss efter Bäckislivet igen :)

Jag och myspojken tar en lång sovmorgon...


...och förlänger den med frukost på sängen!


Älskade söndagsfika


Riddarna var samlade kring runda bordet. Ja, eller söndagsfikegänget var samlade runt mitt rektangulära bord. Jag har verkligen saknat våra mysiga söndagar, där vi diskuterar allt mellan himmel och jord medan vi njuter av fabulösa bakverk. Oftast klingar skratten gott denna vilodag.

Jag fick äran att hålla i första fikat efter sommaren. Jag bjöd på Anettes spännande sommarkakor, vilka blev uppskattade av gänget, men inte helt av mig. De är godare när skaparen av dem bakar! Men som man säger, man kan ju inte vara bäst på allt. Och jag är nära nog!

Tack, gänget, för att ni gör en annars så hatad dag så mysig! 


Grym Kick off

I fredags hade jag en toppenkväll. Det var Kick off på kåren, en fest jag längtat efter i en månads tid. Det är inte ofta kvällar man väntar så länge på lever upp till förväntningarna, men denna gjorde det.

Efter en ordentlig shoppingtur inledde jag och Anna kvällen på Bäckis med en fördrink. Vi skvallrade, drog i oss lakritsshots och laddade ordentligt. Vi hade det skitkul!

Sen tog vi en taxi till Ankars där vi förfestade i sisådär tre minuter hos KG. När allt folk drog därifrån var det Åhman & Adamsson som gällde. Jag hade skitkul där, men tyvärr hann vi inte vara där särskilt länge innan det var dags för kåren.

Jag gillar egentligen inte Kåren särskilt mycket. Det är ofta ganska lite folk och rätt kass musik. Men ikväll var det knökat, och stämningen var på topp. Det var så sjukt kul att träffa alla igen. Jag och Anna var där till stängning och drog sen till Max där jag fick möjligheten att hänga med en polack hem.

Men jag tackade artigt nej och åt min burgare, och snipp snapp snut, nu var dunderkvällen slut!

Lite lagom tankad på min och Annas lilla förfest

Skön stämning på kåren!

Behövs ord? Grr...

Haha, såklart att Anna lyckas komma med på ett hörn ;)

Back on track med bästisen!

Jag höll på att spy när jag morgonen efter med tungt huvud bevittnade mitt och Annas drinkbord...


Äntligen bilder!

Jag veeeet att jag bara är två veckor sen med de utlovade semesterbilderna. jag kan inte göra annat än att använda mig av en sliten replik som funkar i alla lägen: bättre sent än aldrig!

 
På väg mot paradiset! Jenny poserar med sin jävla tantkudde...


Första kvällen gick vi till en bar för att ta en drink. Skitmysigt ställe, vi gick dit nästan varje kväll för att ta en fördrink :)


Vi drog till Rock café - baren jag besökte tre år tidigare med Emelie. Det var precis lika roligt som jag mindes, och grekerna var lika heta ;)


Turistbilden är ju ett måste. Vi gick till en restaurang som låg vid havet och som gjorde världens godaste (Jo, Simon!) Carbonara.


Flera morgnar när vi kom hem från partajandet tog vi oss ett nattdopp. Underbart!


Vi prövade en annan nattklubb - Sky bar. Tyvärr var det i slutet av vår vecka, annars hade vi gått dit fler gånger. Grymt kul hade vi!


Bilden är tagen från vår balkong. Vi hade bara 80 meter till havet. Riktigt nice :)


Havet var galet fint, helt klarblått vatten!

Tyvärr har vi inte tagit så många fler intressanta bilder. Vi tog inte många bilder ute på nattklubbarna, då var vi upptagna med att ha kul. Men ni kanske förstår ändå (trots pensionärsbilderna) att vi hade en grym jävla resa!


en vecka i paradiset

Jag har haft en helt underbar vecka i Grekland, och har lovat att rapportera med text och bild. Så here you go!
Det var jag och min kusin Jenny som drog till Kreta. Vi hade ett helt perfekt hotell som låg 80 meter från havet, vars vatten var helt klart och botten enbart sand. Inga äckliga djur eller sjögräs.

Jag och Jenny var ute efter en resa med sol, bad och fest. Det blev lite mindre av det förstnämnda och mer av det sistnämnda, men lite bruna är vi ändå :P (Även om mina ben fortfarande bländar blinda...) Den roligaste natten/morgonen kom vi hem 08:30. Då hade vi avslutat med ett dopp i havet och bevittnat en romantisk soluppgång, det vackraste jag sett. Att det fanns grekiskt blod med i vattnet tänker jag inte förneka ;)

Vi har träffat så sjukt roliga människor och njutit av varenda sekund av semestern. Maten var också härlig, tsatzikin är ju helt underbar, jag höll seriöst på att föräta mig av det! Jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva här... Så jag lägger upp lite bilder, så kan jag berätta lite mer snaskiga detaljer för de som är nyfikna ;)


RSS 2.0