bloggsemester

Jag ber om ursäkt till alla ni som trott att jag dragit mitt sista andetag bland alla potatisar. Så är inte fallet, utan jag har tagit en välbehövlig bloggsemester. Jag har jobbat nästan varenda dag och tagit igen tid med mina alingsåsvänner. Naturligtvis gosar jag massa med min superälskling också, då blir bloggandet nedprioriterat.

Men det ska det bli ändring på! Jag ska, som jag redan i ett tidigare inlägg lovat, ta en massa bilder på päronen med min underbara pojke som har blivit goda vänner. Jag ska också leka paparazzi imorgon då jag och Världens Bästa Anna (Lycksele-Anna har en likadan medalj) ska ha spa-kväll.

Så imorgon tar semestern slut, då får ni börja invadera bloggen igen, för mina hysteriskt roliga(?) inlägg kommer att hagla! So long! ;)


Väkommen till Alingsås

16:05 var klockan när SAS-planet landade på Landvetter. Äntligen befann jag och Rocky oss på rätt sida i detta långa land. Rockan var superduktig på planet och jamade bara två gånger. Annars låg han och slumrade, tvättade sig eller kikade nyfiket ut genom "fönstret" på hans toppmoderna väska.

 

Igår gick han omkring i hela huset på Arrendegatan och bekantade sig, han var lite försiktig. Men idag har han varit en riktig liten buse, som vanligt. Det klickade mellan honom och mamma&pappa, det är jag väldigt glad över. Han är så fin, min lilla Rockan!

Ni ska få en massa bilder, det lovar jag! Men har inte hunnit ta så många än, jag ska alldeles strax fira min älskade kusin Karin som tar studenten! Hurray!


Magisk thaiafton

Vilken kväll jag hade i tisdags! Jag blev hembjuden, tillsammans med Emma&André, till Sofia&Simon för att njuta av en riktig thaikväll. När jag plingade på dörren var det världens bästa Sofia som öppnade dörren. Hon hade en thaihatt på sig och satte ett färgglatt drinkparaply i håret på mig.

När jag kom in i vargagsrummet fanns det ett stort bord med en massa exotiska snacks och fem Pina Coladas. Nu var det semester som gällde! Det söta paret hade verkligen lyckas till hundra procent. Kvällen var så genomtänkt och väl utförd. Jag kan säga att den som missade skratten som bullrade på Ankars måste vara döv!

Jag måste berätta om en störtskön grej som hände. I slutet av Sällskapsresan, den där de flyger utomlands, får alla paket eftersom det är julafton. Då utbrister jag längansfullt: Jag vill också ha pakeeet! Varpå Sofia försvinner ut i köket och kommer tillbaka med just sådana!

Hon hade glömt att ge oss thailandspresenterna vid middagen, och kom på det när jag sa så. Snacka om timing, i fortsättningen ska jag alltid uttrycka mina önskemål och hoppas på det bästa. I tisdags hade jag i sanning en magisk kväll!

Förrätten var riktigt god, även om det var sting i den!

Huvudrätten var lika god!

Min bordsdam Emma och värden herself

Jag tyckte att det var passande att ge värdarna Polly summer berries, vilken de till allas glädje öppnade med en gång!

Stör mig inte, jag mediterar ser ni väl?!

Yo! Jag rockade skiten ur hatten ;)

Paket!!

Älskar midnattssolen, 02:00 var det så här ljust!

Herr igelkott korsade min väg där jag traskade hemåt.

RSS 2.0