Tips på egen risk


Jag vet inte riktigt om jag ska hata eller älska tipsaren till den här serien. Jag har förlorat mitt hjärta, min sömn och min sociala kompetens på grund av den. För att den är så jävla bra!

Serien handlar om en motorcykelklubb (outlaw-klubb) i en liten stad i Kalifornien, de är riktigt tuffa och gör vad som krävs för att skydda sin stad. Jag känner att hur jag än skulle vrida och vända på orden för att ge serien en rättvis beskrivning skulle jag misslyckas.

Så lyd mitt råd och se till att få händerna på de fyra säsonger som finns. Ni får hata mig hur mycket ni vill sen, men det kommer att vara värt det!

Riktiga badass! Men Jax (till höger) har jag paxat!

Århundradets helg

Jag tänkte komma ikapp med de uppdateringar jag borde ha gjort, men inte hunnit med. Förra helgen var en riktigt härlig helg. Den började med julfest på jobbet på fredagen. Vi åt julbord, lyssnade på livemusik och lekte julklappsleken på redaktionen. 

Till den hade jag köpt läppcerat och tandkräm med baconsmak och en bok på kinesiska (kan iof ha varit vilket asiatiskt språk som helst). Jag fick först ingenting, men min goda bordsgranne fick sådant överflöd att jag fick ett stort paket. Som innehöll ett 36-pack ägg från frigående höns och en förpackning vardera med våfflor och chokladpudding. 

Jag hade förberett en lite stand-up som blev riktigt lyckad. Jag drog de flesta vitsarna från min Piteå-tid, men även några nya. Och eftersom firman stod för alkohol var det bara att köra på, så jag Johan, Jennie och Lovisa drog till nattklubben Sliver efteråt och hade en grym kväll.

På lördagen hade jag en så härligt klassisk bakisdag. Jag var så där lagom seg, köpte pizza, kollade på tv och gjorde absolut ingenting. Fram till 19-tiden iaf, då blev det Breaking Dawn med Jennie och Lovisa. Och den var helt fantastisk, minst lika bra som boken.

Och söndagen var det dags att fixa lite julstämning, jag var hembjuden till min granne på julbak med hennes klasskompisar och vi hade det riktigt mysigt. Vi bakade pepparkakor, lussekatter, mandelmassa- och nougatfigurer, tryffel, wienernougat och mintkyssar. Allt till julmusik, lovely!


Har de skönaste jobbarkompisarna!

Lite bilder från julbaket:

Stolt julbakerska!

Rockig kväll i huvvestan

Ja, nu är det väl dags att berätta om mitt lilla äventyr i Stockholm den 11 November. Det var LokalTV-gala och TV4:s firmafest som gällde och det var mycket spännande och grymt kul. Vi ägnade några timmar med en konferens där vi fick inspirerande information inför att TV4 ska bilda ett nyhetsbolag, TV4News. Sen fixade vi oss inför kvällen som hade tema hårdrock. Det var grymt kul att så många var seriösa, jag var riktigt bad!

Det var väldigt kul att träffa kollegorna från de tre TV4-stationer jag tidigare arbetat och massa nytt folk, förstås. Galan gick ut på att de nominerade bidragen av de som alla stationer skickat in visades och att ett från varje kategori vann. Naturligtvis med bubblet flödandes.

Själva firmafesten var på kungliga tennishallen. Och där nådde jag en ordentlig milstolpe i min karriär och mitt liv - jag kramade Bengt Magnusson ;) Jag stötte även på Peter Jihde, också han fick sig en varm kram. Jag kastade mig in i rundpingismatchen som pågick och rockade loss. Sen uppträdde The Poodles och E-type och jag var så där lagom långt inne i dimman.

Som tur var hade jag mina frälsningstabletter - Bakistabletterna. Så jag mådde prima när jag gick ner till frukosten, men ännu bättre efteråt. Vilken fantastisk buffé!

Ja. Jag hade helt enkelt en väldigt bra Stockholmsvisit.

Badass-redaktionen från Jönköping
Rockiga rumskompisar

RSS 2.0