Kanonhelg med Jamsen

Nehej ni. Nu har det gått på tok för lång tid sedan förra inlägget och till min glädje har jag fått muntliga som skriftliga klagomål på detta. Jag tänker inte dra en lång harang om att jag varit upptagen, även om jag varit det.

Utan jag ska berätta att för tre helger sedan hade jag och Jannica en kanonhelg. När hon kom på fredagen lagade vi tacotårta och myste i soffan framför en bra film (Heartbreak Hotel). På lördagen drog vi in till stan och såg oss omkring och taggade till fest.

Så vi fixade iordning oss och förfestade innan vi drog till O'learys, som visade sig vara rätt dött. Men vi träffade ett gäng grabbar som gärna visade oss vägen till det betydligt mer händelserika Oskars. Vi hade skitroligt och träffade några spännande original.

På söndagen var bakisdagen konstaterad. Vi käkade pizza, använde varandra som kuddar i soffan framför teven och bara njöt av varandras sällskap och av tillvaron, när illamåendet tog en paus.

Måndagen ägnade vi oss åt lite promenad, storkok av Kreolsk gryta och lite städning. Och på tisdagen satt kära Alingsås-Jamsen på tåget på väg hem. Jag upprepar mig: Vi hade en kanonhelg!

Och efter en sådan snabbgenomgång vill ni förstås se lite bilder från våra små äventyr. Men de har jag på en annan dator, så de kommer i veckan. Tillsammans med en hel bunt borde-ha-uppdaterat-vid-dessa-tillfällen-inlägg.

RSS 2.0