En ny stjärna är född

Jajamensan, det är moi som är nykomlingen. Jag har så otroligt kul på min praktik på tv4Nyheterna Luleå. Jag gör bra ifrån mig och överraskar mig själv med att våga göra och faktiskt klara av sådant jag varit tveksam på innan. 

Jag tycker inte heller att pendlingen är något problem, jag kan faktiskt tycka att det är rätt skönt att vara tvungen att vika två timmar varje dag åt att inte göra någonting. Eventuellt att läsa min väldigt fjortis, men väldigt bra bokserie, Vampire Academy, eller att lyssna på Morgonpasset i P3 med världens härligaste programledare. Fy vad kul jag skulle ha med dom :)

Jag har också väldigt roliga och snälla jobbarkompisar. Den 26 Mars ska vi dra på Hoffmaestro i Boden ihop. Jävlar vad kul det ska bli! Det här är bara en snabb uppdatering så här på kvällskvisten, men jag ska ha för vana att vara någorlunda aktiv på bloggen varje kväll. Så snälla ni, tappa inte hoppet! Imorgon ska jag länka till de inslag jag gjort och berätta mer om de senaste schlagerhelgerna.

Ha det bäst! Puss

Total makeover

Jag har äntligen vågat ta beslutet jag funderat på så länge. Jag gick med bestämda steg till frissan, satte mig i stolen och bad honom klippa av håret innan jag hann ångra mig. Och det har jag inte gjort. Ni kan själva beundra resultatet här. 

(Och jag lover att blogga om och länka till alla mina produktioner jag spottat ur mig på TV4. Jag har bara haft det så fullt upp hela tiden...)


RSS 2.0