Anna är en galenpanna

Förra helgen var fina Stål-Anna här. Vi hade en perfekt helg. Hon kom på fredagskvällen, så vi mysade till det framför idol och höll på att skratta ihjäl oss när vi skulle sova. Som på den gamla goda tiden.

Vi inledde lördagen med en långpromenad genom skogen. Jag har verkligen saknat att promenera med Anna, vi pratar om precis allting och vi hade kunnat gå ett par mil till. Men vi bestämde oss för att istället ägna några timmar på shoppingcentret A6.

Vi hade sparat bolaget till sist, så vi skulle slippa kånka på massa flaskor, men vi tänkte ju inte på att det var lördag. Så det var tokstängt! Som tur var hade jag en flaska rent hemma och min granne kunde sälja en vinflaska. Så vi tre inledde den mysigaste förfesten.

När vi gick mot bussen som skulle ta oss in mot stan hade jag tre stora brännsår på båda brösten. Och så här gick det till: Anneli (grannen) hade tagit med sig popcorn som man poppar i kastrull, vilket jag inte har gjort tidigare. Så jag skulle öppna på kastrullocket och se om det hade kommit igång och då exploderade det! Ett av majskornen hoppade ner i min BH vilket fick mig att frenetiskt försöka få bort det, så att det flyttades till andra kupan.

Jävlar vad ont det gjorde. Det var tur för popcornen att de var goda. Vi var på ett grymt ställe som hette Sliver, med tre dansgolv och en pub som de satt ihop med inifrån, grym första utekväll i JKP!

Och så måste jag nämna att Anna har världens härligaste mormor! Jag blev medbjuden på söndagsmiddag och hade den bästa av söndagar.


Snygga Anneli


Vi.

RSS 2.0