Fuck nature

Alltså... Näe. Jag har blivit så orättvist behandlad, rent förtryckt av självaste Moder natur. För några veckor sen var jag med om en traumatisk upplevelse. Jag cyklade till jobbet, klockan var runt halv sju och det fanns inte en själ i närheten.

Förutom en. En arg fiskmåsemamma som antog att jag skulle röva bort hennes fula unge. Hon dök ner mot mig bakifrån och drog mig i håret, HÅRT. Men det räckte inte, utan hon förföljde mig femtio meter till för att återigen dra mig i håret.

 

Jag har aldrig skrikit så högt i hela mitt liv. Jag har nog heller aldrig varit så rädd. Jag skrek "HJÄÄÄÄLP" med min förkylda hals, vilket gav upphov till extrema halssmärtor senare under dagen. En gammal gubbe stod med sin labrador och stirrade på mig med öppen mun där jag cyklade och skrek som en besatt.
Efter det har jag en seriös fiskmåseskräck. Jag rycker till och springer till första bästa buske så fort jag hör deras skrik.

Men nu har jag äntligen lugnat mig en aning, även om jag fortfarande blir iskall när jag ser en av djävulsfåglarna. Med min maximala otur har jag även blivit helt omotiverat attackerad av ett annat skitdjur. Jag skulle gå till parkeringen för att köra iväg till Jenny, då sätter sig en jävla geting på mitt huvud. Jag får panik och försöker ruska bort den, varav den trasslar in sig i håret.

Naturligtvis sticker aset mig i huvudet. Så nu är jag livrädd för getingar också. Jag kan ju för fan inte gå utanför dörren utan att riskera en hjärtattack. Jag ha vinter igen, renarna låter mig åtmonstonde vara!


Ghost busters - Hjälp mig!

Jag gjorde det stora misstaget igår att precis innan jag skulle gå och lägga mig tittade på Det okända. Jag är ju redan helt stört rädd för spöken. Så jag låg och darrade och var helt säker på att en massa illasinnade spöken möblerade runt i mitt vardagsrum.

Då hjälpte det inte heller att jag var helt ensam hemma. När Rockan senare ställde sig med höjd rygg och superburrig svans (av rädsla) höll jag på att göra i brallan. Jag somnade vid halv fyra av ren utmattning. Jag skulle ha gått upp halv sex, men vaknade, av förklarliga skäl inte av min väckarklocka.

När min jobbarkompis Josefine ringde kvart i åtta hade jag panik. Jag har aldrig känt mig så äcklig och sliten som i morse. Inget smink, knappt borstat hår och ångest i ögonen. Jag hatar att försova sig, känslan av panik håller i sig så jävla länge.

Men det ordnade sig, mina jobbisar behandlade mig som en människa trots mitt utseende. Nu ska jag lägga mig, ännu en tidig morgon väntar. Det spöket som vågar störa mig i natt är det synd om. Då får det fanimej en av mina tant-snuskböcker nerkörd i halsen. En Emma utan sömn är en aggressiv Emma.

Ha det finfint :)

Back on bloggtrack

Okej, jag suger! Jag har blivit helkass på att blogga nu när jag är hemma i Alingsås. Men jag har en annan bortförklaring än jobb; en oladdad kamera! Jag tycker att det känns tråkigt att publicera inlägg utan bilder, så därför gör jag det inte.

Men jag ska framöver ta risken att driva en tråkig blogg, hellre det än att bli bortglömd. Och jag ska se till att få tummen ur röven och ladda kameran. Tummen har suttit jäkligt fast ett bra tag nu...

Jag har planerat helgen nu. På fredag blir det Eclipse med några vänner, på lördag grillfest hos Maria, då hänger även min barndomskompis Johanna från Göteborg med. Vi ska sedan ha en riktig nostalgisöndag och ha picknick på berget vi alltid hade när vi var små och bada på det gamla favoritstället.

 

Jag, Emelie och Anna åkte till Göteborg igår och träffade Johanna. Vi hade det jävligt skoj, vi käkade på Bryggeriet, trackasserade Anna och fikade på Café Vasa som gör världens godaste pajer. Det var en sådan kväll man mår riktigt bra av, fler sådana i sommar!

I bilen på väg hem fann jag min nya repeat-låt som jag ska lyssna sönder på i sommar. Hoffmaestro & Chraa - Highway man så sjukt bra! Om jag gör jämförelsen, typ bättre än Eloise, då fattar ni hur mycket jag gillar den!

 

Det blev ett långt inlägg som kanske kompenserar frånvaron? Oh, förresten! Nästa gång ni ser mig... raklugg! Jag har blivit övertalad av mina potatisvänner, så jag får lita på dem! Nu ska jag sussa, jag ska upp 05:30 imorgon!

Sofia&Simon, André, Anna, Dennis, Sandra x 2, Vanessa och massa fler, JAG SAKNAR ER!

Stor blöt puss från mig!

 


RSS 2.0