Hello Goodbye

Ja, precis som Erik Segerstedts och Tone Damlis bidrag i Melodifestivalen kommer och går jag lite sporadiskt här. Men det beror på att det är så (härligt) lättillgängligt med internet på mobilen, så jag behöver inte längre sätta på datorn för att kolla facebook eller min mail. Och då stryker bloggen på foten. Och jag skäms för jag veeeet ju sååå väl hur många som sitter där hemma och saknar mig :(


Förra gången sa jag att jag förhoppningsvis skulle ha lite goda nyheter till er. Och det som jag tycker är roligast är att jag kommit igång med ridningen igen, är numera medryttare på fjordingen Simson. Det är jättemysigt! Jag rider ut i skogen, på ridbanan, mest barbacka, men även med sadel. Jag gillar utmaningen med att träna balansen, annars är ju Simson en ganska "enkel" och lugn pålle. 
 
Jag kommer igång lite grann med kontakterna med andra medier nu när jag vet att jag inte kommer att vara kvar på TV4 för alltid, och det har hittills gått rätt bra och känns spännande. Och en annan rolig grej är ju förstås min Norrlandsresa förra helgen, där jag träffade fint, saknat folk. Berättar mer om det med ord och bilder inom kort!

RSS 2.0