V.I.P. på ingående

Idag har jag och Susanna blivit behandlade som riktiga celebriteter. Vi åkte tidigt till Luleå för att köpa busskort, lokalisera staden inför praktiken och bara ha en trevlig dag. Planen var att åka först till Luleå busstation, och därefter hoppa på en till Universitetet, där kortet skulle inhandlas.

Men på vägen fick jag syn på universitet, så vi hoppade av där med en gång och slapp slösa tid och pengar på att byta buss. När vi sedan skulle fortsätta till Luleå gick det inte en buss förrän en timme senare. I förtvivlan över att behöva vänta så länge i kylan gick jag fram till en student som väntade på en buss.

Han berättade att vi kunde hoppa på en annan buss som kom om tre minuter. Underbart! Så vi hoppade på bussen och förklarade vänligt för busschauffören att vi hoppat av tidigare än vår biljett krävt. De kände sig tydligen snälla, så vi behövde inte betala ett öre för resan.

När vi var framme gick vi till Lagerhaus, och alla de tre saker jag spanat in, underbara grejer till hemmet, var på 50% rea. Vi käkade en dundergod lunch och tog en kaffe efter det. När vi kände oss färdiga i "storstaden" hoppade vi på bussen som skulle ta oss tillbaka till ursprungsläget. Men av någon anledning som jag inte förstod, behövde vi inte betala för bussresan hem, lyxigt!

Vi bestämde oss för att unna oss bio för pengarna, och styrde stegen mot Bio3an. Väl där hade vi beslutsångest och ägaren skojade lite med oss. Han sa att han tyckte att vi var så roliga, att vi när vi kom för att se på filmen (The tourist - skitbra!) skulle vi få en stor popcorn och en dricka gratis. Idag har verkligen varit en lyxig dag, både för plånboken och skrattmusklerna. Tack Susanna, för en alldeles förtjusande trevlig dag ;)

Kommentarer
Postat av: Dennis

You say w00t!? Vilket jädrans flyt! HUR lyckas man undkomma så många betalningar? Låter som en härlig dag! :)

2011-01-13 @ 22:24:24
Postat av: Emma

Vår personliga charm grejade det. Vi behövde inte flasha en enda gång ;)

Det var verkligen en lyckad dag, vi gick inte vilse en enda gång! :O (Susannas förtjänst...)

2011-01-13 @ 23:25:53
Postat av: Anna

Hur går det med GI:andet då? Du får berätta om det när du ringer ;) Kram

2011-01-27 @ 22:30:10
URL: http://www.honsompratarsahogt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0