Onsdag med mys

Idag hade vi Håkan Svensson som föreläsare. Ni vet frilansaren som vunnit guldspaden för sitt radiogräv. Det var faktiskt riktigt intressant att lyssna på honom och jag har blivit motiverad inför den här kursen - Källor. Imorgon ska vi kartläga var sin person, alltså ta reda på allt som finns att veta om den - allt från skostorlek till betyg. Det kommer nog att bli en intensiv, men rolig dag.

Efter föreläsningen styrde jag och Anna stegen för sista gången mot ICA supermarket, som ska läggas ned :( Vi fortsatte sen till ICA kvantum, som hade fler varor. Vi kom ut med fyra tunga kassar, och eftersom det i princip var snöstorm blev det taxi. Vardagslyx som studenter egentligen inte har råd med. 

Vi lagade med gemensamma krafter en skitgod middag bestående av grillad kycklingklubba med kantarellröra och sallad. Nu har jag precis kommit ner från fjärde våningen där Julia och Dennis också befunnit sig. Vi har sett på Paranormal activity, som var sådär lagom läskig, och spelat Plump och Elimination. En riktig myskväll med andra ord!


Kommentarer
Postat av: Ann

ANN-ser du alltså att kvällen varit skoj? Ses i morgon, då ska vi tävla i vem som har flest diagnoser!

2010-01-27 @ 23:11:01
Postat av: Emma

haha, you aint got a chance, mate!

2010-01-27 @ 23:12:49
Postat av: Anna

Tack för gårdagen Anns vän :)

2010-01-28 @ 22:28:08
URL: http://www.honsompratarsahogt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0