Minijulafton!

Jag vill börja med att be om ursäkt för att jag inte bloggat på länge. Men det har att göra med stress i skolan och hemresa. Men nu när jag väl är hemma ska jag uppdatera bloggen ofta!

Mitt i all skolstress såg jag ett ljus i mörkret = julklappsbyte och julmys med Sofia och Simon! Först var jag ute och knäppte kort med Dennis på kyrkogården, för att traska vidare i snön till Ankars. Så fort mitt favoritpar öppnade dörren sköljdes jag över av ett härligt lugn.

Det spelades julmusik i bakgrunden och de hade klätt upp sig julfint och tänt massa ljus. Efter julmackan och lite soffmys kunde jag inte vänta längre - jag ville ha..oops ge julklappar! ;)

Ååh, vad mysigt det var! Simon tog på sig tomteluvan och började dela ut fem paket till mig, vad jag fick kan ni se på bilderna under. Jag gav bort Spa lights, som gör att vattnet i badkaret lyser blått.

De hade även gjort sig förtjänta av ett doftkar eller vad jag ska kalla det. Man häller olja som doftar mango i karet och tänder på under, så doftar det gott. Ett ljus som skiftar färg när det brinner fick de också, plus en fotogenlampa.

 
Jag fick göra premiär för spalamporna jag gett till dem!

Bästa julklappen! En alldeles egen krok hos mina vänner :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0